Brazilian Wax Studio

Hejsan! Välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om saker som händer i Stockholm, men även om mitt liv och vardag som Stockholmare. Jag hoppas att alla mina läsare har haft en trevlig helg och att ni har hunnit ladda batterierna inför en ny vecka. I mitt inlägg här idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och dela med mig lite information om det här med vaxning för er på Södermalm eller där omkring.

Som många av er redan vet så bor och arbetar jag ju själv på Södermalm här i Stockholm och det är verkligen många nu som har undrat vart jag går för att få hjälp med just vaxning. Det företag som jag då har valt att vända mig till heter Brazilian Wax Studio och befinner sig ju alltså också här på Södermalm. Jag tycker verkligen att det här är ett superbra ställe att gå till om det nu är så att man känner att man behöver hjälp med den här typen av sak. Jag hoppas att det här tipset nu kommer att vara till hjälp för alla ni som har uttryckt ett intresse för detta och att ni finner det som ni söker hos just Brazilian Wax Studio. De är verkligen supertrevliga och det ger verkligen resultat, så över lag så kan jag ju verkligen rekommendera just det här med vaxning! Hur som helst så ska jag nog inte tjata på så himla mycket mer nu i det här inlägget, men jag kommer att lämna en länk till Brazilian Wax Studio och deras sida här på nätet där ni kan finna kontaktinformation, adress och andra uppgifter som kan vara bra att ha ifall man nu vill veta lite mer. Ha nu en riktigt bra vecka, allesammans, så hörs vi snart av igen i ett annat inlägg!