Finaste lilla hunden Molly har blivit trimmad

God morgon, god morgon på er alla mina fina läsare och välkomna till bloggen som jag tycker om att skriva i, och som ni tycker om att läsa i av alla era kommentarer att döma. Det är en blogg för oss som älskar hundar. Även om jag skriver om andra saker ibland är det mest sådant som handlar om våra hundar som jag brukar ta upp. Idag tänkte jag berätta om ett hundtrim för oss i Älvsjö med omnejd som heter KaNoz Trim & Dagis AB, läs vidare här

KaNoz Trim & Dagis AB går jag och lilla Molly till när Molly ska bli fin i pälsen. När vi ändå är där får Molly sina klor klippta. Jag är så nöjd med de behandlingar inom pälsvård och kloklippning med mera som ges på KaNoz Trim & Dagis AB. Kanske söker ni efter ett hundtrim i Älvsjö med omnejd, då tror jag inget annat utan att det här är ett hundtrim som ni skulle tycka om att gå till. Jag brukar berätta om till andra hundägare som jag möter när jag dagligen är ute på mina och hundens långpromenader, men det är ju inte fel att skriva om det här i bloggen för då får fler av er reda på att detta hundtrin i Älvsjö finns. Snart kommer sommaren och värmen, då är det många hundar som mår bra av att få bort sin långa päls. Jag hoppas att ni kommer att bli lika nöjda som jag har blivit när ni vänder er till KaNoz Trim & Dagis AB. Är det något ni funderar över tycker jag att ni ska höra av er till detta hundrtim i Älvsjö med omnejd. Nu får ni alla ha en fortsatt fin dag!